De Songwriter

Liedjes maken kan op veel verschillende manieren: Eerst de tekst, dan de muziek. Eerst muziek, dan tekst. In je eentje of samen met iemand anders. Van te voren al een onderwerp bedenken of maar zien wat er komt... Inmiddels heb ik voldoende ervaring om met elk uitgangspunt uit de voeten te kunnen. Ik kan in mijn eentje genieten van de vrijheid die ik heb, maar samenwerken geeft weer andere impulsen en inzichten. Zo heb ik met Johan van der Voet, van Soundgram Studio inmiddels een hele stapel fantastische nummers gemaakt en werk ik regelmatig samen met artiesten aan hun nieuwe repertoire. 

 

 

Liedjes op maat

 

Naast mijn 'vrije werk' en de bestaande verzameling aan reeds voltooide liedjes schrijf ik graag in opdracht. Een artiest geeft mij zijn- of haar wensen door en ik verwerk die in een geheel nieuw lied op maat. Het eindresultaat kan variëren van een eenvoudig voorbeeld met zang en gitaar tot een demo met een compleet arrangement of zelfs een professionele orkestband.  

 

Neem gerust eens contact met me op als je interesse hebt voor een liedje of een muzikale samenwerking!